Как да изберем най-добрия офис стол според topoffice.bg

Стол за домашен офис, който е удобен и е добър за предотвратяване на мускулно напрежение, е от съществено значение, ако седите дълго време, докато работите вкъщи.

Според онлайн сайта topoffice.bg да имате здравословна стойка на бюрото ви може да предотврати мускулни натоварвания в гърба, врата и други стави. Това ръководство ще ви помогне да изберете между различните видове, от ергономични офис столове с вградена лумбална опора за предотвратяване на болки в долната част на гърба, до кожени столове.

Видове офис столове

Офис столовете се предлагат в различни форми и размери. В идеалния случай искате стол, който отговаря на оформлението и цветовата схема на вашия офис или работно пространство. Освен това трябва да отговаря на вашите ергономични изисквания.

По-долу сме събрали селекция от видове офис столове с малко информация за това колко трябва да очаквате да платите.

Офис стол с облекалка

Цена  50-100лв

Добри страни: Укрепва мускулите на гърба, относително евтини минуси Без регулиране на височината, може да бъде досадно за съхранение, когато се направи Използването на топка за упражнения вместо обикновен офис стол стана по-популярно през последните години.

Като балансирате себе си, докато работите от вкъщи, ще подобрите стойката си и ще укрепите мускулите на гърба си. Виждали сме столове за баланс, специално проектирани за домашния офис, които се доставят с люлка, за да спрат топката да се търкаля наоколо. Ще откриете, че някои имат и облегалка за допълнителна поддръжка.

Ако търсите да закупите офис столове с облегалка, може да го направите на https://topoffice.bg/stolove/rabotni-stolove

Кожени офис столове

Цена на кожени офис столове: 50-150лв

Силни страни; Стилни, предлагат се в разнообразие от цветове

Минуси Може да жертвате ергономичен дизайн за външен вид Ако искате да запазите домашния си офис да изглежда изтънчен, инвестирането в кожен стол ще ви спечели няколко стилови точки. Огромният брой кожени офис столове, които се предлагат онлайн, може да бъде поразителен, затова се уверете, че купувате такъв, който осигурява ефективна поддръжка на гърба.

Кожени офис столове за професионалисти 

Предлагат се в разнообразие от цветове Минуси Може да жертвате ергономичен дизайн за външен вид Ако искате да запазите домашния си офис да изглежда изтънчен, инвестирането в кожен стол ще ви спечели няколко стилови точки. Огромният брой кожени офис столове, които се предлагат онлайн, може да бъде поразителен, затова се уверете, че купувате такъв, който осигурява ефективна поддръжка на гърба.

Къде да закупите стол за домашен офис Ако сте на лов за офис стол, докато работите от вкъщи, предайте парите си само на реномирани продавачи. Уверете се, че пазарувате разумно, като проверите политиката за връщане на търговеца. Нашият съвет за онлайн пазаруване има повече подробности. Популярните търговци на дребно, които предлагат столове за домашен офис, включват: